Blog

Cresa Micii Poznasi

Stim ca fiecare dintre dumneavoastra isi doreste ce e mai bun pentru copilul sau, ca doriti sa va lasati copilul in deplina siguranta atunci cand nu va este aproape.

De aceea, noi ne-am gandit sa va oferim serviciile noastre profesionale pentru a va ajuta in educatia si ocrotirea copilului dvs. Misiunea noastra este aceea de a oferi siguranta si o buna dezvoltare copiilor dumneavoastra atat pe plan fizic cat si intelectual. Ne dedicam in totalitate copiilor, dezvoltandu-le creativitatea, curiozitatea si imaginatia, oferindu-le stabilitate, educatie si baza culturala solida, invatandu-i sa devina prescolari model.

Cresa Micii Poznasi (copii cu varste intre 3 luni – 4 ani), cresa cu program flexibil din Bucuresti.

Cresa este localizata in zona Unirii (in spatele Hotelului Horoscop), Calea Serban Voda, nr.22-24, sector 4,
Bucuresti o zona centrala usor accesibila.

Suntem la inceput de drum, dedicati si dornici sa ajutam parintii care doresc sa-si lase copiii pe mainile noastre, indrumandu-le astfel viata spre o crestere frumoasa si armonioasa intr-un mediu sigur, ca drept dovada primii copii inscrisi la aceasta cresa sunt copiii prietenilor alaturi de propriul copil.

este intr-o cladire spatioasa, luminoasa, dotata cu centrala proprie
detine o curte mare unde copiii isi pot desfasura numeroasele activitati in aer liber
detine o bucatarie spatioasa, creata dupa cele mai inalte standarde de igiena si conform cerintelor SANEPID
unde personal calificat prepara hrana in functie de varsta si nevoile copiilor.
Copilul are la Cresa Micii Poznasi un mediu propice dezvoltarii sale, primitor, curat cu numeroase activitati educative atat in interior cat si in exterior, cresa detinand o curte amenajata special pentru copii.

Read more...

Stiri – Septembrie 2012

Stiri septembrie 2012 – au inceput cursurile de inot – copiilor le place tare mult sa se balaceasca. Actele si documentele necesare pentru a inscrie un copil la cresa Micii Poznasi sunt urmatoarele : – Copie dupa certificatul de nastere al copilului – Copie dupa certificatul de vaccinari – Fisa medicala ce trebuie completata la medicul pediatru/de familie – Aviz epidemiologic de intrare in colectivitate (de la medical de familie/pediatru) luat cu o zi lucratoare inainte de intrarea in colectivitate – Copie dupa buletinul parintelui ce semneaza contractul – Fisa de inscriere (se completeaza la noi) – Contract (se semneaza la noi) – Copie dupa buletinul persoanelor ce vor lua copilul de la cresa Cresa noastra face inscrieri pe toata perioada anului, suntem deschisi si in perioada vacantelor scolare, singura perioada in care aceasta este inchisa fiind 2 saptamani in luna August, Sarbatorile legale si perioada intre Craciun si Revelion.

Read more...
  • Blog

  • Contact